Фейсбук Жена беше залята с киселина в София вчера вечерта. 36-годишната Ажда е

...
Фейсбук
Жена беше залята с киселина в София вчера вечерта. 36-годишната Ажда е
Коментари Харесай

36-годишната Ажда е залятата с киселина в София

Фейсбук Жена беше залята с киселина в София вчера вечерта. 36-годишната Ажда е с 24% изгаряния. Според съседи дамата е нападната, когато се е прибирала от работа, пред блока, в който живее. Има заплаха тя да загуби зрението си, защото очите ѝ са наранени съществено. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че извършителят към момента не е арестуван.
 
Сигналът за случая е подаден нощес, около 21:30 ч. 36-годишната Ажда Ибрахимова е нападната пред блок 175 на столичния бул. " Александър Стамболийски ", където живее дружно със брачна половинка и 15-годишната си щерка.

Жената се занимава със сладкарство и според съседи е нападната, когато се е прибирала от работа. Пострадалата е с 24% изгаряния.
 
Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска заяви, че са наранени лицето, главата и тялото на дамата. Има заплаха потърпевшата да загуби зрението си, защото очите са наранени съществено. Съседка на Ажда описа пред " Дарик ", че семейството не е било проблематично и разказа потърпевшата като доста красиво и благо момиче.
 
" Говорих с една нейна другарка. Само ми сподели, че ситуацията е доста сериозно. Жената се е прибирала от работа. Има сладкарница и връщайки се от работа пред входа се е случил случаят, само че аз не мога да кажа тъкмо какво е станало, тъй като не съм била очевидец. Жената е доста добра и правилна. Не съм чувала да има проблеми “, сподели съседката.
 
Ажда е откарана в " Пирогов “ и продължава да е в много тежко положение. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че причинителят към момента не е арестуван.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР